Renovering i Ulricehamn

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om måleri. Idag tänkte jag skriva om ett företag som jag vill rekommendera till alla er som har hört av er eller skrivit i kommentarerna angående ett pålitligt och kompetent byggföretag som kan hjälpa er med renovering i Ulricehamn, Borås, Alingsås eller någonstans i dess omnejd. Jag vet att många av er är i behov av professionell hjälp då det kommer till era renoveringar och jag tycker då att om ni inte redan har hunnit hitta en firma till era projekt så ska ni utan tvekan vända er till det här företaget som heter Bygg & Kakelgruppen i Borås AB. Som ni vet så har jag ju gamla målare i familjen och är därför ganska duktig på att göra mycket av smårenoveringar och saker i hemmet på egen hand. Dock så är det ju vissa saker som man bara inte kan göra själv. När det kommer till mitt nya kök så var ju det då verkligen fallet. Jag blev rekommenderad företaget av en familjevän som hade mycket gott att säga om Bygg & Kakelgruppen i Borås AB då han och hans fru hade anlitat dem till deras husrenovering.

Företaget grundades dock inte för så länge sedan, men dem har däremot många års erfarenhet och en bred kunskap bland sina drivna och skickliga hantverkare. Något som jag märkte av direkt var att de var oerhört lyhörda och engagerade i mitt projekt och ville verkligen grundligt och noggrant gå igenom det hela med mig för att kunna utföra sitt jobb på bästa möjliga sätt. Allt arbete skulle utgå från mina egna förutsättningar, önskemål och behov. Detta är någonting som jag tyckte skapade en sorts trygghet när det kom till mitt val av anlitad hjälp. Resultatet blev ett hållbart, snyggt och professionellt ett och jag är hur nöjd som helst.