Ett byggföretag för dig i Lund

Idag tänkte jag skriva lite om ett företag som jag verkligen kan rekommendera till alla mina läsare som jag har sett efterfråga ett byggföretag i Lund, Höllviken, Vellinge eller någonstans i dess omnejd. Men innan jag börjar gå in på Nordisk Bygg och Industridesign AB så ville jag först och främst bara skriva lite om hur tacksam jag är för att jag har så glada och positiva läsare som er. Jag tycker verkligen att det är så himla kul att ni engagerar er och tar er tid till att skriva och ibland till och med starta en konversation nere i kommentarerna. Det gör väldigt mycket för både mig och för att bidra till en gemenskap, vilket är något oerhört fint enligt mig. Jag är så glad att ni väljer att läsa just min blogg även fast jag inte har något speciell inriktning utan bara mest skriver om allt som förekommer i mitt liv. Till er som är nya och det blir fler och fler nu varje vecka, så vill jag bara säga att jag hoppas att ni tycker att det är kul att läsa min blogg och att ni också finner en plats i den här gemenskapen!

Hur som helst, nog om det. Som sagt så ville jag rekommendera ett byggföretag för alla er som har skrivit och hört av er angående vilken byggfirma jag och min sambo valde att anlita när vi skulle renovera vårt hus. Vi är ju så nöjda med resultatet och att vi valde just det här företaget för att utföra renoveringen. De är oerhört lätta och trevliga att ha och göra med och utför sitt arbete på ett drivet, engagerat och målmedvetet sätt som man sällan ser hos många hantverkare. Hos Nordisk Bygg och Industridesign AB så hade alla hantverkare stor kompetens och rutin när det kom till sina uppgifter och hela arbetet utfördes på ett noggrant och smidigt vis. Precis som alla professionella byggföretag så anpassade de tjänsten och utförandet av arbetet efter våra förutsättningar, önskemål och behov vilket gjorde att vi kände och trygga och blev extremt nöjda med resultatet.